Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Продолжение на осмата седница на Совет на Општина Куманово

На 20 април 2022 година (среда) во големата сала на зградата на поранешните општествено-политички организации, со почеток во 10.00 часот, ќе се одржи продолжението на осмата седница на Совет на Општина Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст