Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Продолжение на тринаесетта седница на Советот на Општина Куманово

Продолжението на тринаесеттата седница на Советот на Општина Куманово ќе се одржи на 27 септември 2022 година (вторник), во кружната сала на зградата на поранешни општествено – политички организации, со почеток во 13:00 часот.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст