Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Продолжуваме заедно кон нови предизвици и признанија

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

По повод признанието Голема плакета на Армијата на Република Северна Македонија  за соработка и врвни постигања, како највисоко признание на надворешен субјект и  наградата “Глобал Локал”, како награда за најдобрите заедници и институции за креирање на добар амбиент за развој на претприемништво, кои му беа врачени на Градоначалникот на Општина Куманово Максим Димитриевски, беше споделена со вработените од Општина Куманово, со намера да продолжиме сите заеднички да работиме на одржлив развој во сите сфери од живеењето, како основа за подобро функционирање во нашата општествена заедница.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст