Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Продолжува педесет и третата седница на Советот на општина Куманово

Утре, на 17.03.2021 година (среда), со почеток во 10.00 часот, во
големата сала на зградата на поранешните општествено-политички
организации ќе се одржи продолжение на педесет и третата седница
на Советот на општина Куманово. Истата можете да ја следите во
живо на ТВ Плус Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст