Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Продолжува соработката со Certiadria

Градоначалникот Максим Димитриевски денеска доби благодарница од страна на компанијата Certiadria за успеешна соработка во делот на обезбедување на повеќе од 100-тина  MOS( Microsoft Office Specialist) сертификати на деца од средношколска возраст.Општина Куманово го подржа овој проект, а нашите средношколци успешно котираа на високи места на националниот МОС натпревар. На состанокот се разговараше за нови проекти (обуки) во делот на подигање на нивото на дигиталната писменост на администрацијата и вработените во училиштата во општина Куманово.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст