Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Проектна програма за изработка на Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план за група на класа на намена Е-инфраструктруа Е1.13-површински соларни и фотоволтаични електрани (фото-напонски панели за производство на електрична енергија кои се градат на земјиште) со моќност до 10 МW к.п. 433/2 КО Речица-Општина Куманово

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст