Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Проект “Заштита на животната средина” од програмата “Еразмус +”

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Секретарот на Општина Куманово Гелевски денеска во просториите на Општина Куманово се сретна со професори-претставници од Бугарија, Турција и Литванија, кои заедно со СОУ Гимназија “Гоце Делчев”-
Куманово активно работат на проектот Заштита на животната средина” од програмата “Еразмус +”. На денешната средба се разговараше за проектните активности, искуствата и очекуваните резултати од проектот. Оваа работна недела во Куманово ќе делуваат на тема “Примена на обновливи извори на енергија”, преку: работилници, презентации, видеа и истражувања на ученици, квизови.
Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст