Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Пролетен џез концерт на Филип Стевановски

Градоначалникот Максим Димитриевски, вечерва присуствуваше на џез концертот на Филип Стевановски Бенд во Занаетчиски Дом. Концертот е во организација на Општина Куманово и Фондацијата за култура и спорт. Пролетниот џез концерт е во рамките на „Куманово – Град на културата во 2019 година“.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст