Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Промовирана книгата “Активен живот со високи психофизички и ментални перформанси” на Никола Котески

Вечерва во Занаетчиски дом се одржа промоција на книгата “Активен живот со високи психофизички и ментални перформанси” на  пензионираниот професор по физичко и здравствено образование, фудбалски тренер и натпреварувач во маратонско трчање, Никола Котески. На овој културен настан свое обраќање имаше градоначалникот на Општина Куманово Димитриевски, како и рецензентот на делото, проф. д-р Марјан Стевановски и директорот на Македонски олимписки комитет, Владимир Богоевски.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст