Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Промовирано делото “90 години Соколана”

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

 


Вечерва се одржа промоција на книгата 90 години Соколана на авторот Марјан Стошевски, под покровителство на Градоначалникот и Советот на Општина Куманово. Градоначалникот Димитриевски присуствуваше и имаше свое обраќање на промоцијата. На истата се обратија ипознати спортисти и спортски работници од нашиот град, кои беа доста успешни во својата фела.

 

 

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст