Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Промовиран проектот “Пливај и уживај”

Денеска на Градскиот затворен базен се одржа промоција на проектот “Пливај и уживај” преку Програмата за субвенционирање на наставни, воннаставни и спортски активности по пливање за учениците од основните и средните училишта во Општина Куманово за 2020 година.

Во рамките на проектот, кој е во организација на Општински сојуз на училишен спорт и Сектор за образование при Општина Куманово, а под покровителство на Градоначалникот и Советот на општината, се одржа отворен час по пливање.

Градоначалникот на Општина Куманово Димитриевски присуствуваше на настанот.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст