Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Промоција на монографијата „90 години аероклуб Куманово“

Во Занаетчиски дом во Куманово се одржа промоција на книгата „90 години аероклуб во Куманово.
Оваа книга претставува уште едно дело од авторот Ѓорги Чачкиров, кое претставува пионерско дело на полето на истражување и потврдување на воздухопловната традиција во Куманово.

Врати се на врвот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст