Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Промоција на новата преработка на песната “Јовка Кумановка” од NextTime

Во Петок (11.10.2019) со почеток во 20:00 часот во НУЦК “Трајко Прокопиев” ќе се одржи промоција на новата преработка од NextTime на песната “Јовка Кумановка”.

Влезот е слободен за сите граѓани.

Настанот е под покровителство на Градоначалникот и Советот на Општина Куманово, во организација на Фондација за култура и спорт во Општина Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст