Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Прскање против комарци

Се известуваат граѓаните дека на 29.06.2021 година (вторник), од 00.00 часот,на територијата на општина Куманово ќе се изврши терестично прскање против возрасна форма на комарци.Доколку временските услови не го дозволат вршењето на овој третман,дезинсекцијата ќе се изврши првиот нареден ден кога временските услови ќе бидат поволни.

Истиот ден ќе се изврши и ларвицидна дезинсекција.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст