Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Прскање против крлежи

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска се изврши третирање на зелени површини против крлежи на Споменик Костурница. Целта на третманот е спречување на ширење на заразни болести каде како вектори се јавуваат истите.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст