Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Работна средба на Градоначалникот со Амбасадорот на Црна Гора

Во просториите на Општина Куманово денеска градоначалникот Максим Димитриевски оствари прва официјална средба со амбасадорот на Република Црна Гора во Република Северна Македонија, Марија Петровиќ. На работната средба се разговараше за односите помеѓу двете земји и за отворање на нови можности за продлабочување на соработката со Општина Куманово во областа на културата и економскиот развој. На средбата присуствуваше и делагиција од Бијело ПољеЦрна Гора, чии членови се учесници на вечерашниот Тамбурашки Фестивал.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст