Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Работна средба на ЛЕСС-Куманово

Денеска членовите на Локален економско-социјален совет-Куманово
одржаа работна средба во просториите на Општина Куманово. На
средбата беа презентирани досегашните предвидени активности и
понатамошните чекори на ЛЕСС. За претседавач е избран Најден
Бајдевски, заменик е Миле Спасовски, а нов член на овој состав е Ивана
Ѓорѓиевска.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст