Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Работна средба на Локален економско-социјален совет

Градоначалникот на општина Куманово Димитриевски присуствуваше на работната средба на Локалниот економско-социјален совет при Општина Куманово. На средбата беа презентирани досегашните активности, беше дискутирано за улогата на Советот за време на пандемијата, предизвикана од Covid-19, а беа претставени и планираните понатамошни активности. За  претседавач на ЛЕСС-Куманово е реизбран Најден Бајдевски, со мандат од една година.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст