Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Работна средба помеѓу претседателката на Советот на Општината и претставници на ОБСЕ

Претседателката на Советот на Општина Куманово, Ивана Ѓорѓиевска оствари средба со претставници од Мисијата на ОБСЕ во Скопје, Лука Сасо и Наташа Нанковска од Одделот за сигурност и поддршка на заедниците, кои ја следат работата на Советот на Општината и имаат континуирана соработка.
На работната средба стана збор за актуелните состојби и теми кои се во интерес на граѓаните на Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст