Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Работна средба со “Excelor Holding Group” во Свети Николе

Во Општина Свети Николе денеска се одржа прва работна средба со компанијата “Excelor Holding Group” од Република Бугарија, која е избрана за најповолен понудувач за набавка и достава на опремата за собирање и транспорт на комунален отпад во осумнаесет општини од Североисточниот и Источниот плански регион и Општина Свети Николе.

На средбата присуствуваше Амбасадорот на Европската делегација во Република Северна Македонија, Самуел Жбогар, Министерот за животна средина и просторно планирање, Насер Нуредини, Градоначалникот на Општина Куманово Димитриевски и претседателот на Советот на општината Атина Мургашанска.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст