Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Реакција на службеник за млади во општина Куманово на изјавата на Невена Величковска, член на Совет на општината од редовите на ВМРО ДПМНЕ, во врска со формирање на Локален младински совет

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст