Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Регионални спортски игри за ученици со посебни потреби во ООУ “Браќа Миладиновци”

Денеска на спортското игралиште во ООУ “Браќа Миладиновци” се одржаа регионални спортски игри за ученици со посебни потреби, во организација на Федерација на училишен спорт на Македонија. Учениците учествуваа во спортските дисциплини: мини баскет, фудбал, полигон, пинг понг и атлетски тробој. На настанот присуствуваа претседателката и членови на Совет на Општина Куманово, кои доделија медали и благодарници за учество на учениците.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст