Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Реконструиран крак од улица “11-ти Ноември”

Во завршна фаза е реконструкција на ул.”11-ти Ноември”, од ул.”11-ти Октомври” до ул.”11-ти Ноември”. Моментално се работи на изградба на тротоари и партерно уредување на овој дел од градот.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст