Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Реконструкција на фекална канализација во Средорек

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска Градоначалникот Максим Димитриевски ја посети населбата Средорек, каде започна реконструкцијата на фекална канализација во должина од 241 метар. Со тоа ќе се надмине долгогодишниот проблем со одвод на отпадни води, во овој дел од градот.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст