Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Садници на локалитетот Студена вода

Денеска на локалитетот Студена вода беа засадени шеесет украсни грмушки, четириесет листопадни садници и илјада и петстотини чемпреси за масовно пошумување, како акција на ЈП “Чистота и зеленило”-Куманово. Во акцијата за раззеленување на овој дел од градот, со цел заштита на животната средина и почист воздух, учествуваше и Градоначалникот на општина Куманово Димитриевски.


Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст