Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Свечен прием на делегации по повод 11 Ноември

Во просториите на Општина Куманово, денеска, на Празникот на нашиот град, ден на кој одбележуваме 500 години постоење и 75 години од ослободувањето на Куманово, Градоначалникот на општината Димитриевски ги прими сите претставници на делегациите од збратимените градови, како и делегации, со кои општината долги години соработува, а кои пристигнаа во градов по повод Јубилејот на наше Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст