Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Свечен прием на збратимените градови во Занатски Дом

Збратимените градови кои се во Општина Куманово по повод прославата на празникот на нашиот град, присуствуваа на свеченост во просториите на Занатски Дом. Градоначалникот Димитриевски размени подароци со претставниците на општините Бјелина, Никшиќ, Нови Сад, Бања Лука, Кампина, Драч, Ќустендил и Пловдив. Меѓу присутните беа и делегации од Турција и Бугарија, претставницци од амбасадите на Хрватска и Унгарија, како и почесниот граѓанин на Куманово и постојан претставник на UNDP – Луиза Винтон.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст