Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Св. Спиридон во СОУ-Гимназија “Гоце Делчев”

Во СОУ-Гимназија “Гоце Делчев”-Куманово со свечен настан, проследен со почитување на предвидените христијански протоколи, се одбележа Св.Спиридон, заштитникот на училиштето. Дваесетта година по ред училиштето го слави овој ден, а оваа година директорката на “Гоце Делчев” е кума на славата. На свечениот чин, покрај наставничкиот колегиум, присуствуваа и градоначалникот на Општината Димитриевски и претседателката  на Советот, Ѓорѓиевска.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст