Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Седница на Локален економско-социјален совет

Во просториите на Општина Куманово денеска се одржа редовна
седница на Локалниот економско-социјален совет, кој функционира
како советодавно тело на Советот на општината. На состанокот беа
разгледани
повеќе актуелни прашања, кои влијаат на локалниот економско-
социјален развој, меѓу кои и проблемот со невработеноста во
Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст