Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

СЕЕБРИГ одржа обука на тема “Менаџмент со ризици”

Командата на СЕЕБРИГ одржа дводневна обука за вработените од СЕЕБРИГ и за
претставници од Општина Куманово во Занаетчиски дом. Изведувач на обуката беше
инструктор од приватната компанија за консултантски услуги “Hatec SA”-Р Грција на
тема “Менаџмент со ризици”. Беа доделени
сертификати на учесниците на обуката. На настанот присуствуваше претседателката на
Совет на Општина Куманово Ивана Ѓорѓиевска.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст