Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

СЕЕБРИГ со донација за Општа болница Куманово

Денеска Бригадата на Југоисточна Европа (СЕЕБРИГ) на Општа болница- Куманово донираше ЕКГ апарат и два апарати за мерење притисок. Донацијата ја додели бригадниот генерал Аристеидис Илиопулос, командант на бригадата за Југоисточна Европа, придружуван од претставници на сите држави, кои се дел од СЕЕБРИГ бригадата, а присуствуваше и секретарот на Општина Куманово Александар Гелевски.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст