Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

“Секогаш треба да сме искрени и слободно да кажеме што мислиме”-интервју на Павел Милановски

Павел Милановски е млад уметник од Куманово, кој беше дел од видео  презентацијата по повод 9 Мај 2021 година, под мотото “Кумановската младина во  чекор со европските достигнувања„, финансиран од Делегација на ЕУ во  Скопје, преку ЕУ Хаус и ЕУ инфо точка на Општина Куманово. Препознаен од страна на ЕУ Хаус, Павел Милановски е дел од изложбата  во East Gate Mall на ЕУ Хаус Скопје. Општина Куманово заедно со ЕУ Инфо точка се гордее со неговиот несекојдневен талент и отвореност во соработката со Делегацијата, продолжувајќи да ги мотивира и афирмира младите таленти од  Куманово.

Целото интевју можете да го погледнете на следниот ЛИНК

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст