Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Се одржа првата вонредна седница на Совет на Општина Куманово

На денешната прва вонредна седница на Советот на Општина Куманово беше донесена Одлука за доделување на парична помош од буџетот на Општина Куманово за настраданото население од катастрофалниот земјотрес во Турција и Сирија. Средствата во износ од 1.000 000 денари ќе бидат распоредени по 500.000 денари на двете држави.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст