Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Се одржа турнир во футсал за пехар на Градоначалник

Денеска се одржа традиционалниот турнир во футсал за Пехар на Градоначалникот, во организација на Општински сојуз на спортови Куманово и Општински сојуз на училишен спорт, а по повод Јубилејот 500 години од постоењето на Куманово.

Учествуваа ученици од општинските средни училишта, а на најдобрите на одржаниот турнир, за освоено прво, второ и трето место, наградите им ги додели Раководителот на Сектор за култура,спорт,социјана и здравствена заштита Цоки Ристовски.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст