Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Се одржа шеесет и втората седница на Советот на Општина Куманово

Денеска во зградата на поранешните општествено-политички организации се одржа шеесет и втората седница на Советот на Општина Куманово, како последна седница во овој состав на советници (2017-2021година).

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст