Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Се одржа Јавна дебата “Алатки за подобрување на инспекцискиот надзор на локално ниво”

НВО “Бенефит Плус”-Скопје активно работи на проектот “Алатки за подобрен инспекциски надзор на локало ниво”, заедно со Министерството за животна средина и просторно планирање на РСМ. За таа цел денеска во зградата на поранешните општествено-политички организации се одржа јавна дебата “Алатки за подобрување на инспекцискиот надзор на локално ниво”, во врска со состојбата со животната средина и загадувањето во Општина Куманово. На дебатата присуствуваше претседателката на Совет на Општина Куманово, на која беа донесени соодветни заклучоци, значајни за споменатиот проект.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст