Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Се одржа јавна дебата со граѓански организации и фондации

Во кружната сала на зградата на поранешните општествено – политички
организации денеска се одржа јавна дебата со граѓански организации и
фондации. Во рамките на проектот “Регионална програма за локална
демократија во Западен Балкан (ReLOaD 2)”, Општина Куманово започна
со реализација на активностите. На дебатата беа разгледани и утврдени
приоритетните области на Општината за овој проект.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст