Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Се отстрануваат времените објекти на улица „11 Октомври„

Денеска на улицата „11 Октомври„ општина Куманово започна со отстранување на времените објекти (бараки), со цел да се создаде поголем простор во овој дел од градот. Општина ќе отстрани вкупно дваесет и четири објекти, со динамика, согласно финансиските можности што ги има. На овој начин ќе се намали метежот во сообраќајот, кој досега претставуваше проблем.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст