Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Се поставуваат бекатон плочи на патека околу училишна сала во поранешна касарна „Боро Менков„

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст