Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Се работи на изградба на фекална канализација и реконструкција на улици

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

 – ул.Железничка – Индустриска – Реконструиран крак на фекална канализација и ново асвалтно платно 

  • Завршена последната фаза од изградба на фекална канализација на ул. Јоско Илиевски со вкупна должина од 1368м.
  • ул. 6ти Април и фекална канализација во с. Д.Којнаре

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст