Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Советниците ги добија уверенијата од ОИК

Денеска во просториите на Општина Куманово, од страна на Општинската изборна комисија им беа врачени уверенијата на новоизбраните советници.
https://www.youtube.com/watch?v=acBdJICB1YU
https://www.youtube.com/watch?v=FSxHWRiaxfU

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст