Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Дритон Сулејмани

[email protected]

075343245

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Дритон Сулејмани

РОДЕН/А (датум и место на раѓање)

28.07.1984 година  Скопје

ОБРАЗОВАНИЕ

Дипломиран економист

ЧЛЕН НА (политичка партија / независна листа)

Алтернатива

ВРАБОТЕН/А ВО

СУГС „Цветан Димов“ – Скопје

ЧЛЕН НА (комисија)

Комисија за Локален економски развој

Комисија за образование, култура и спорт

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст