Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Менду Асани

[email protected]

078 338 077

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Менду Асани  

РОДЕН/А (датум и место на раѓање)

09.10.1984 година  Куманово–  Kumanovë 

ОБРАЗОВАНИЕ

Магистер – правен и политички  науки  

ЧЛЕН НА (политичка партија / независна листа)

ДУИ– BDI

 ВРАБОТЕН/А ВО

Царина  

ЧЛЕН НА (комисија)

Комисија за безбедност, безбедноста во сообраќајот и противпожарна заштита

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст