Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Гордица Бошковска

gordica.boshkovska@kumanovo.gov.mk

076370048

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Гордица Бошковска

РОДЕН/А (датум и место на раѓање)

27.02.1955 Куманово

ОБРАЗОВАНИЕ

Правен Факултет

ЧЛЕН НА (политичка партија / независна листа)

За Наше Куманово

ВРАБОТЕН/А ВО

Пензионер

ЧЛЕН НА (комисија)

Комисија за мандатни прашања

Комисија за финансирање и Буџет

Комисија за  одбележување на празници и манифестации и  доделување на награди и призание

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст