Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Соопштение ( Горно Којнаре – Собир )

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

С О О П Ш Т Е Н И Е

 

              СЕ ИЗВЕСТУВААТ ГРАЃАНИТЕ, ЖИТЕЛИ НА МЕСНАТА ЗАЕДНИЦА ОД СЕЛОТО ГОРНО КОЈНАРЕ ОД КУМАНОВО, ДЕКА НА 14.04.2018 ГОДИНА (САБОТА), ЗАКАЖАН Е СОБИР НА ГРАЃАНИ, НА КОЈ ЌЕ СЕ БИРА НОВО РАКОВОДСТВО НА МЕСНАТА ЗАЕДНИЦА. СОБИРОТ НА ГРАЃАНИ ЌЕ СЕ ОДРЖИ ВО ПРОСТОРИИ НА НЕКОГАШНИОТ ЗАДРУЖЕН ДОМ ВО СЕЛОТО ГОРНО КОЈНАРЕ, СО ПОЧЕТОК ВО 19:30 ЧАСОТ. СЕ ПОВИКУВААТ СИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ГРАЃАНИ, ЖИТЕЛИ НА СЕЛОТО ГОРНО КОЈНАРЕ, ДА ПРИСУСТВУВААТ НА СОБИРОТ

 

                                                                                                                                             МЕСНА ЗАЕДНИЦА ОД С.ГОРНО КОЈНАРЕ

                                                                                                                                                ПРЕТСЕДАТЕЛ,
                                                                                                                                                СПАСОВСКИ ЈОВИЦА

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст