Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Соопштение за субвенциониран општински линиски превоз на територија на Општина Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Ги известуваме граѓаните на Општина Куманово, дека согласно Одлуката за субвенционирање на општински линиски превоз на патници на подрачјето на Општина Куманово, бр.09-10277/20 донесена на седница на Совет на Општина Куманово на 27 декември 2022 година, сите граѓани ќе можат бесплатно да користат општински линиски превоз од 01.01.2023 година заклучно со 30.06.2023 година, на сите линии согласно утврдените возни редови.

Возните редови можете да ги погледнете ТУКА

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст