Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Социјален план на Општина Куманово 2023-2026

Социјалниот план на Општина Куманово за период од 2023-2026 година можете да го отворите тука : Социјален план на Општина Куманово за 2023-2026

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст