Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Спроведување на активности во рамките на зимска кампања 2020-2021 година

Републичкиот совет за безбедност во сообраќајот на патиштата, Општинскиот совет за безбедност во сообраќајот на патиштата Куманово, ПС за БПС при СВР Куманово и училишните сообраќајни единици а во соработка со Мото Центар Куманово денеска на градскиот плоштад поделија едукативни флаери,фрешери и вредносни ваучери на возачи на моторни возила како донација од Мото Центар во реализација на безбедназимска сезона 2020/2021. Беа упатени едукативни совети и препораки за сите заинтересирани граѓани  кои присуствуваа на настанот.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст