Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Спроведување на мерки за спречување на корона вирусот

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска на неколку локации во градот, по втор пат беа поставени средства за дезинфекција на рацете. Досега извршена е дезинфекција и на двата плоштади,Занаетчиски дом, на улици низ градот,во училишта, урбана опрема, автобуски постројки, детски катчиња, тениски игралишта, катна гаража и други јавни површини, како заштитна мерка против состојбата со корона вирусот во Куманово. Почитувани сограѓани, ДА ОСТАНЕМЕ ДОМА да ги почитуваме препораките на Владата на Република Северна Македонија и на општина Куманово. Нашата дисциплина и разумност се најбитни во овие моменти, ДА ОСТАНЕМЕ ДОМА бидејќи од тоа зависи нашето здравје и здравјето на заедницата.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст