Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Средба на Градоначалникот Димитриевски со актерите од ,,Бегалка”

Средба со актерите од првата постава на претставата Бегалка од 1971 година и актерите од денешнава модерна верзија на претставата која премиерно ќе се изведе на 15 октомври.
Очекуваме успешна изведба на оваа култна претстава за Куманово.
Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст